Aemstelburgh tennisclub in beweging!

Aemstelburgh is dé tennisvereniging in hartje Amstelveen voor jong en oud. Ons prachtige park beschikt over 14 nieuwe verlichte gravelbanen en een tweetal oefenenveldjes voor de kinderen. Bij Aemstelburgh is geen wachtlijst, dus meld je nu aan en kom tennissen in de zomer én de winter. Word nu lid!

01-06-2017

Lesnemers toernooi senioren

Op 8 juli organiseren alle trainers van Aemstelburgh  van 10.00 tot 14.00 uur voor de senioren een lesnemers toernooi. Schrijf je hier in tot  1 juli en doe mee met dit gezellige dubbel en mix toernooi

Lees meer...

31-05-2017

Clubkampioenschappen senioren en jeugd

De clubkampioenschappen komen er weer aan, dit jaar worden ze gehouden van vrijdag 23 juni t/m zaterdag 1 juli. Een van de gezelligste toernooien van het jaar, voor jong en oud, voor beginners, gevorderden en talenten! Tijdens dit jaarlijkse clubtoernooi speel je tegen clubgenoten van jouw speelsterkte.

Lees meer...

03-05-2017

Nieuw! Bespan service op de club

Racket stuk! Breng hem naar de club. Met de nieuwe bespanservice, van Sebastiaan Blesgraaf van Tennisshop QD bij de Kegel. Lever je racket in bij de bar en je hebt  binnen twee dagen een nieuwe bespanning.

Lees meer...

10-04-2017

Schrijf je nu in voor het Zomerkamp 2017

Van maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli organiseert Aemstelburgh weer het  te gekke tenniskamp voor alle jeugdleden en hun vriendjes/vriendinnetjes. Schrijf je hier snel in, want vol=vol.

Lees meer...

Volledig Nieuwsoverzicht

 

Ogenblik a.u.b. ...